tarjouspyynto
soita

Mr. LVI

®

Sinun kotisi LVI-ammattilainen

Kodin lämmitys, puhdas vesi, terveellinen sisäilma

- Ilmainen kartoitus
- Eritelty tarjous
- Avaimet käteen palvelu

 

Tilaa ilmainen kartoitus

Lue uusin tarjouslehti

GDPR- TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

Laatimispäivämäärä: 25.05.2018

 

1. REKISTERINPITÄJÄ

Lvi- ja Rakennustekniikka Marko Rantanen Oy (Y-tunnus: 2122208-3)
Muuntotie 1 D 3
01510 VANTAA

Markkinointinimi: Mr.LVI

 

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Marko Rantanen
P.0106667280
marko.rantanen(AT)mrlvi.fi

 

3. REKISTERIN NIMI

Lvi- ja Rakennustekniikka Marko Rantanen Oy:n asiakasrekisteri

 

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakasrekisterissä henkilötietoja käsitellään asiakkuuden ja muuhun asialliseen yhteyteen liittyvän suhteen hoitamiseen ja analysointiin, palveluiden tuottamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja suunnittelemiseen sekä markkinointiin, etämyyntiin, mielipide- ja markkinatutkimuksiin ja asiakasviestintään, joita voidaan toteuttaa myös sähköisesti ja kohdennettuna.

 

5. REKISTERIEN TIETOSISÄLTÖ

Asiakasrekisterissä voidaan käsitellä kaikista rekisteröidyistä seuraavia tietoja:

  • etu- ja sukunimi
  • yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
  • asiakkuuden ja/tai asiallisen yhteyden alkamis- ja päättymisajankohta sekä -tapa
  • suoramarkkinointiluvat ja -kiellot
  • Y-tunnus (yritykset) tai henkilötunnus
  • sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot (esim. uutiskirjeiden tilaaminen)
  • markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyvät tiedot, kuten rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet ja niihin osallistuminen

Asiakasrekisterissä voidaan käsitellä tuotteen ja/tai palvelun ostaneista yllä lueteltujen lisäksi seuraavia tietoja:

  • asiakasnumero
  • y-tunnus tai henkilötunnus
  • maksukyky
  • laskutus- ja perintätiedot
  • yhteyshenkilöt (nimi, puhelin, sähköposti)
  • asiakkuuden ja muun asiallisen yhteyden hoitamiseen ja yhteydenpitoon sekä luokitteluun liittyvät tiedot (esim. tuotteiden ja palveluiden osto- ja peruutustiedot, toimitustiedot, palautteet, reklamaatiot sekä asiakaspalvelutapahtumien taltioinnit, kuten puhelut, sähköpostit sekä tukiviestit)

 

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakasrekisteri:

Rekisteröityä koskevia henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään, erilaisista palveluista, joita rekisteröity käyttää Lvi- ja rakennustekniikka Marko rantanen Oy internetsivut www.mrlvi.fi, www.varaaja.com, www.vesikauppa.com, www.lämpöpumppuhuolto.com, sekä erilaisten markkinointitoimenpiteiden kuten markkinointiarpajaisten ja –kilpailujen ja tapahtumien yhteydessä.

Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää lisäksi Lvi- ja rakennustekniikka Marko Rantanen Oyn:n yhteistyökumppanien rekistereistä sekä henkilötietoja koskevia palveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä.

 

7. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET

Tietoja voidaan luovuttaa toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla, tavalla.

Tietoja voidaan luovuttaa yritysjärjestelyiden yhteydessä ostajille, mikäli Lvi- ja Rakennustekniikka Marko Rantanen Oy  myy tai muutoin järjestelee liiketoimintaansa.

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän valikoimille yhteistyökumppaneille, jotka käsittelevät tietoja rekisterinpitäjän lukuun, osapuolten välisen yhteistyösopimuksen perusteella. Tällöin tietojen käsittelijällä ei ole oikeutta käsitellä siirrettyjä tietoja omaan lukuunsa, omissa henkilörekistereissään.

 

8. TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETAN ULKOPUOLELLE

Tietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole edellä henkilötietojen käsittelyn tarkoituksien tai tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista, jolloin tietojen siirrossa noudatetaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

 

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

A MANUAALINEN AINEISTO

Henkilötiedot suojataan asiattomalta pääsyltä ja laittomalta käsittelyltä (esim. hävittäminen, muuttaminen tai luovuttaminen). Jokainen käsittelijä voi käsitellä vain niitä henkilötietoja, joita hän tarvitsee työtehtävissään.

Asiakirjat säilytetään ulkopuolisilta suojattuina lukitussa tilassa. Asiakirjat tulostetaan vain tarvittaessa ja paperitulosteet tuhotaan käytön jälkeen.

 

B ATK:LLA KÄSITELTÄVÄT TIEDOT

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muiden tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja.

Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella.

 

10. EVÄSTEET

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt, että käytämme sivuillamme evästeitä.

Mitä evästeet (cookies) ovat?
Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän tietokoneelle, tablettiin tai kännykkään. Evästeitä käytetään esim. silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle, pitämään sinut sisäänkirjautuneena, säilyttämään tuotteita ostoskorissa ja keräämään tilastoja. Evästeitä on kahta lajia: istuntokohtaisia ja pysyviä. Istuntokohtaiset evästeet vanhenevat kun käyttäjä lopettaa surfauksen, ja pysyvät evästeet säilytetään määrättyyn aikarajaan asti tai kunnes käyttäjä tuhoaa ne.

Käyttämämme evästeet:

Paikalliset evästeet
Paikallisia evästeitä käytetään, jotta verkkosivu muistaa sivulla tekemäsi valinnat ja jotta sisäänkirjautumisen jälkeen pysyt sivulla sisäänkirjautuneena. Näitä tietoja ei tallenneta ja suurin osa näistä evästeistä poistetaan, kun suljet verkkoselaimesi. Jotkin näistä evästeistä ovat kuitenkin yleisiä evästeitä.

Google Analytics
Google Analytics on Google Inc:in tarjoama analysointipalvelu. Google Analytics kerää tietoa siitä, millä verkkosivustomme sivuilla vierailet, kauanko vierailusi kestävät, kuinka monta kertaa olet sivuilla vieraillut, ja minkä linkkien ja minkä sivustojen kautta olet tullut verkkosivuillemme. Google käsittelee kerätyn tiedon ja käyttää sitä kävijätilastojen ja raporttien luomiseen, jotka auttavat meitä ymmärtämään, miten asiakkaamme käyttävät verkkosivujamme. Käytämme tätä palvelua analysoimaan verkkosivumme käyttöä.

Lisää tietoa evästeistä löydät täältä:
http://www.allaboutcookies.org/