tarjouspyynto
soita
Mr.LVI talotekniikan ammattilainen

Mr. LVI

®

Sinun kotisi LVI-ammattilainen

Kodin lämmitys, puhdas vesi, terveellinen sisäilma

- Ilmainen kartoitus
- Eritelty tarjous
- Avaimet käteen palvelu

 

Tilaa blogi

ILMAINEN KARTOITUS

Tarvekartoitus
Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on Mr.LVI oikea valinta. (katso google arvostelut)

Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin. Yleensä esitietolomakkeesta ja kohdekuvista aloitetaan. Vastauksien saavuttua olemme teihin yhteydessä ja haastattelemalla muodostamme lopullisen mielikuvan teidän tarpeistanne. Nämä kohteen esitiedot ovat yleensä riittävät tarjouksen jättämiseen. Voitte saada myös ehdollisen tarjouksen, jolloin kohteessa vielä varmistetaan, että tarjouksen sisältö ja työn laajuus vastaavat toisiaan. Kun kaikki on selvää, aloitamme työt.

Mr.LVI- ammattilainen, putkimies, ilmastointimies, sähkömies tai kylmäasentaja tulee sinun kotiisi tekemään lvi-työt, lämpöpumppu asennukset, putkityöt, vesijohtojen uusiminen tai lämmityssaneerauksen, sähkötyöt tai huolto- ja korjaustyöt.

Kukaan ei voi varmasti sanoa milloin milläkin laitteella tai putkella on ns. viimeinen käyttöpäivä. Ilmainen kartoitus ei sido teitä mihinkään, vaan saatte tarvekartoituksen jälkeen selkeän eritellyn tarjouksen, johon on helppo tarttua.

Pyydä ilmainen kartoitus!

Nopeaa ja helppoa!

  • laittakaa tarjouspyyntö meille
  • täytätte esitiedot
  • myyntimme on yhteydessä
  • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!

 

Pin It on Pinterest