tarjouspyynto
soita
Mr. LVI talotekniikan ammattilainen

Mr. LVI

®

Sinun kotisi LVI-ammattilainen

Kodin lämmitys, puhdas vesi, terveellinen sisäilma

- Ilmainen kartoitus
- Eritelty tarjous
- Avaimet käteen palvelu

 

Tilaa ilmainen kartoitus

Lue uusin tarjouslehti

ILMAINEN KARTOITUS

Näyttää hyvältä, mutta onko kaikki kunnossa?

Kiinteistön lvi-tekniikan kunto on joskus hyvä tarkastuttaa ammattilaisella. Näin voidaan ennaltaehkäistä mahdollisia piilevien vikojen aiheuttamia vaurioita. Kukaan ei voi varmasti sanoa milloin laitteella on ns. viimeinen käyttöpäivä. Ilmainen kartoitus ei sido teitä mihinkään ja saatte käynnistä selkeän ilmaisen raportin. Kartoituksen kesto on 10-30 minuuttia ja voit valita yksittäisiä kohteita tai ottaa täyden kartoituksen seuraavista vaihtoehdoista.

 

Oletko hankkimassa jotain uutta, mutta mikä paras vaihtoehto?

Kiinteistöön voidaan hankkia uusia LVISK- laitteita esim. vedensuodatin, ilmalämpöpumppu tai lämminvesivaraaja.
Olethan muistanut tarkistaa ja huoltaa laitteesi?
Laitteiden säännöllinen huolto lisää laitteiden käyttöikää ja turvallisuutta.
Lämpöpumppu kannattaa huollattaa ammattilaisella säännöllisin väliajoin. Jos sähkön kulutus on kasvanut reilusti voi ammattilainen tarkistaa toimiiko lämpöpumppu oikein. Lämminvesivaraajan varoventtiili on viallinen jos se vuotaa jatkuvasti ja silloin se pitää vaihtaa uuteen. Veden kulutus voi ongelman myötä kasvaa huomattavasti ja vesilasku on sen mukainen. Vuotava lämminvesivaraaja voi aiheuttaa mittavat vesivahingot.

 

Saatte ilmaisen raportin tuloksista!

Kartoituksesta saatte ilmaisen raportin ja suosituksen uusittavista tai korjattavista kohteista.
Raportissa kerromme teille sopivista ratkaisuista sekä hyödyistä ja säästöistä. Saatte meiltä tarjouksen parhaiten soveltuvasta kokonaisuudesta asennuksineen tai tehtävistä korjauksista.
Mikäli uusimis- tai huolto- ja korjaustarvetta ilmenee, jätämme teille tarjouksen joka on voimassa 60 päivää tarjouksen jättämisestä. Raportin saatuanne voitte rauhassa miettiä ja perehtyä raportin sisältöön. Tarjoukset ovat selkeästi eriteltyjä ja kerromme niissä erikseen työn osuuden josta voidaan hakea verotuksen kotitalousvähennystä.

 

Tilaa ilmainen kartoitus

Voit tilata ilmaisen kartoituskäynnin laittamalla sähköpostia osoitteeseen: info(at)mrlvi.fi

Kerro viestissä nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lyhyesti kartoitustoiveesi. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme käynnistä.
Voit tilata kartoituksen myös puhelimitse soittamalla 010 666 7282.

 

Ilmaisen kartoituksen sisältö

Kartoituksessa ilmenneet viat ja korjaustarpeen arvioinnit tehdään silmämääräisesti sen hetkisten käytettävissä olevien tietojen perusteella, ja aina yhdessä asiakkaan kanssa.

 


 

Huolto- ja korjaustyöt

1. Kirjataan huoltotarpeet ja viat kartoitusraporttiin

Huolto- ja korjaustyöt ovat yleensä akuuttien vikojen huoltoa, ennakoivia toimenpiteitä mahdollisten isompien vikojen tai niiden aiheuttamien hankalien tilanteiden välttämiseksi.

 

Vesianalyysit (käyttöveden laatu)

2. Varmistamme veden laadun

Useimmiten kunnallistekniikkaan tai vesiosuuskuntaan liitettyjen kiinteistöjen veden laatu on jo valmiiksi riittävän hyvällä tasolla. Omien kaivojen suhteen asia voi kuitenkin olla mutkikkaampi. Kaivoja on monenlaisia kuten rengaskaivo, porakaivo, lähdekaivo, putkikaivo. Näissä kaivoissa veden laatu voi vaihdella sekä vuodenaikojen mukaan että vuosittain. Vesianalyysillä voimme todentaa vesinäytteestä tämänhetkisen tilanteen ja määritellä siihen sopivan vedensuodattimen. Näin saamme juomavedestä raikasta, puhdasta ja terveellistä. Veden laatu pitää kuitenkin tutkia säännöllisin väliajoin – vähintään kolmen vuoden välein. Ongelmavedet on hyvä tarkastaa joka vuosi tai tarpeen mukaan jos jotain epäilyttävää ilmenee.

 

Käyttöveden saanti

3. Vesi- kaivopumput ja vesiautomaatit

Valikoimistamme löytyvät kaikki vesipumpputyypit: vesiautomaatit, uppopumput, tyhjennyspumput, vesirengaspumput, porakaivopumput, avokaivopumput ja ejektoripumput.

 

Käyttöveden lämmitys

4. Lämminvesivaraajan uusimistarve ja vanhan varaajan riskit

Käyttöveden lämmittimiä voidaan kutsua sanoilla varaaja, vedenlämmitin, lämminvesivaraaja tai boileri. Useimmiten ne ovat sähkölämmitteisiä, mutta niitä voidaan lämmittää myös jonkin muun lämmönlähteen rinnalla (esimerkiksi öljykattilan tai maalämpöpumpun lämpöjohtovedellä). Tällöin varaajana käytetään kaksoismanttelia tai kierukalla varustettua varajaa. Varaajien tekninen ikä on noin 15-20 vuotta. Käyttöikään vaikuttavat vesi, käyttö sekä huolto. Lämminvesivaraaja on yksi suurimmista vesivahinkojen aiheuttajista, ja sen vaihtoon kannattaa varautua jo hyvissä ajoin ennen viimeistä käyttöpäivää.

 

Lämmitysratkaisut

5. Lämmönlähteen vaihtotarpeen kartoitus sekä säästöt

Kiinteistöjen lämmitysratkaisut ovat hyvin moninaiset. Jotkin aikanaan hyvät ratkaisut ovat jääneet vanhanaikaisiksi ja kalliiksi lämmitysmuodoksi. Lämmitysratkaisuna voi olla suora sähkö (joko patterilla tai lattialämmityksellä) tai kiinteät polttoaineet (yleensä vesikiertoinen lattialämmitys tai patterilämmitys, joissa on lämmönlähteenä öljy, maakaasu, hake tai puukattila). Pääsääntöisesti maalämpöratkaisuihin suunnitelluilla lämpöpumpuilla taas toimii lämmönlähteenä maa-, ilma-, vesi- tai uusimpana tulokkaana poistoilmalämpöpumppu. Myös ilma-ilmalämpöpumput ovat yleistyneet omakotitaloissa sähkön hinnan noustessa. Nämä eivät kuitenkaan yksinään sovellu talon lämmittämiseen vaan ainoastaan edulliseksi lisälämmönlähteeksi, jolla voidaan helposti leikata lämmityskuluja. Paljon on vielä niin sanottuja isoja (1-3m3) yösähkövaraajia, joiden energiatehokkus on erittäin heikko. Jokainen kiinteistö on kuitenkin yksilö, eikä yhtä oikeaa lämmitysratkaisua ole.

 

Lattialämmitys

6. Lattialämmityksen toimivuuden kartoitus sekä lämmönjaon muutostarve

Vesikiertoinen lattialämmitys on yleistynyt 2000-luvulla lähes jokaiseen uuteen omakotitaloon. Eikä ihme, se on helppo liittää lähes jokaiseen lämmönlähteeseen. Lattialämmityksen ongelmana on sen hitaus, ja mitä paksumpi valulaatta sen hitaammin se reagoi ulkoilman lämpötilavaihteluihin. Lattialämmitysjakotukeissa olevat toimimoottorit saattavat rikkoutua ja venttilin neulat jumiutua. Asennusvaiheessa tapahtuneet virheet voivat aiheuttaa sen, että huoneen seinässä olevalla termostaatilla säädetään ihan väärää huonetta.

Vesikiertoinen lattialämmitys on mahdollista asentaa myös vanhaan taloon. Se voidaan asentaa suoraan vanhan lattian päälle kun pintamateriaalit on poistettu. Ohuimmillaan lattia korottuu 22mm: lattialämmityselementit nostavat lattiaa 13mm + pintamateriaali (esimerkiksi laminatti 8mm).

Valitse yksi tai kaikki Mr. LVI asiantuntia kartoittaa, raportoi sekä antaa tarjouksen korjaustarpeesta.

Ilmainen kartoitus saatavilla seuraaville tuotteille:

  • ilmalämpöpumput
  • ilma-vesilämpöpumput
  • maalämpöpumput
  • poistoilmalämpöpumput
  • vedensuodattimet

Tapauskohtaisesti tai puhelinkartoituksella kartoitamme seuraavat tuotteet:

  • lämminvesivaraajat (hinta pystytään selvittämään lähes aina teknisen myyjän puhelinkartoituksella)
  • vesi- ja kaivopumput
  • vesiautomaatit

Soita 010 666 7282 tai laita viestiä info(at)mrlvi.fi ja kysy lisää.

varastomyymälä

VARASTOMYYMÄLÄ

Muuntotie 1, 01510 VANTAA
Puh: 010 666 7282
Email:info@mrlvi.fi
Aukioloajat: Arkisin 8 – 16