tarjouspyynto
soita

Mr. LVI

®

Sinun kotisi LVI-ammattilainen

Kodin lämmitys, puhdas vesi, terveellinen sisäilma

- Ilmainen kartoitus
- Eritelty tarjous
- Avaimet käteen palvelu

 

Tilaa ilmainen kartoitus

Lue uusin tarjouslehti

LVI-SUUNNITTELU

Kysy Mr.LVI kumppanit suunnittelupalveluista, autamme hankkeen aloituksessa.

Olipa kyseessä pieni tai iso hanke, on suunnittelu tehtävä huolellisesti. Hyvällä suunnittelulla ja aikataulutuksella työt sujuvat jouheasti ja remonteissa häiritsevät mahdollisimman vähän kiinteistön käyttäjiä. LVI – suunnittelija mitoittaa laitteet ja putket niin että käyttö- ja asumismukavuus on taattu.

Pienet huolto- ja korjaustyöt sekä muutostyöt voidaan suunnitella asiakkaan kanssa paikan päällä. Työ ei vaadi suunnittelukuvia eikä rakennusvalvonnasta haettavaa lupaa.

Putkiremontit, vesijohto- ja lämpöjohtojen uusiminen on parasta aloittaa Lvi suunnitelmien teosta. Lvi -suunnittelijan kanssa voi käydä läpi putkireitit, materiaali sekä vaihtoehdot toteutuksesta. Työ vaatii LVI- suunnitelmat ja rakennusvalvonnasta haettavaa lupaa.

Lattialämmityksen asentaminen uudis- tai saneerauskohteeseen, suunnitelmat tulevat usein järjestelmän toimittajalta. Lattialämmityksen toteutustapa, järjestelmässä käytettävät putkimateriaaleihin ja säätölaitteisiin kannattaa tutustua huolella ennen tilausta. Työ vaatii LVI- suunnitelmat.

Lämpöpumppujen, varaajien ja lämmitysjärjestelmien mitoituksessa laitteiden tuntemus ja kokemus auttaa parhaaseen lopputulokseen. Mr.LVI asiantuntijalla on käytettävissä valmistajien erilaisia mitoitusohjelmia laitteiden oikeaan.

  • LVI-suunnittelu
  • KKV-valvonnat
  • Konsultointi
  • Uudis- ja saneerauskohteet
  • Omakoti ja rivitalot