Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
 

Tilaa ilmainen kodin kuntokartoitus!

Klikkaa ja tutustu

 
 

Suosittele:

 

Tykkää:

 

Yritys

Mr. LVI on LVI- ja talotekniikan ammattilainen. Toimintamme olemme aloittaneet vuonna 2001 nimellä LVI- ja Rakennustekniikka Marko Rantanen Oy. Vuodesta 2009 alkaen olemme toimineet nimellä Mr.LVI jolloin avattiin myös yrityksen verkkokauppa. Mr. LVI on rekisteröity tavaramerkki jota käytetään palveluita ja tavaroita myytäessä.

Toimitilamme sijaitsevat Vantaan Tammistossa, jossa on myös varastomyymälämme. Varastomyymälästämme löytyy kattava valikoima tuotteita, varaosia ja tarvikkeita suoraan hyllystä. Mikäli tuotteita ei ole hyllyssä saamme niitä yleensä aika nopeallakin aikataululla hommattua.

Kaikki asentajamme ovat ammattilaisia ja heitä koulutetaan säännöllisesti. Yrityksestämme on tunnettu niin asiakkaiden kuin yritysten parissa vahvana erikoisosaajana jolta ammattitaitoa löytyy monesti silloinkin kun muilta ei sitä löydy.

Valikoimaamme kuuluu myös kattava tarvike- ja varaosavalikoima. Suurin osa tuotteistamme löytyy verkkokaupoista, mutta mikäli jotain tuotetta ei löydy niin kannattaa ottaa yhteyttä ja tiedustella saatavuutta.

LUPAAMME ASIAKKAILLE

1. Saat hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua

Meille jokainen asiakas on erityinen. Selvitämme yhdessä sinun kanssasi tarpeisiisi sopivat ratkaisut. Palvelemme sinua ammattitaidolla hyvää asiakaspalvelua unohtamatta.

2. Ole huoleti. Meillä työn tekee koulutettu ammattilainen

Asentajamme on aina koulutettu alansa ammattilainen. Asentajamme saapuu paikalle sovittuna ajankohtana ja tekee työnsä huolellisesti ja asiakkaan tiloja kunnioittaen. Meille tyytyväinen asiakas on kunnia-asia.

3. Tekninen tuki auttaa ja neuvoo sinua kun tarvitset apua

Tekninen tuki opastaa ja auttaa kun tarvitset apua sekä saat tarpeen tullen laitteiden käyttökoulutusta.

4. Meiltä saat huollon tai korjauksen nopeasti

Ylpeytemme on nopea ja toimiva huoltopalvelu. Ongelmatilanteissa ammattilaisemme etsivät ratkaisut ja huollamme sekä korjaamme toimimattomat laitteet. Vuosihuoltosopimuksella asiakas varmistaa helposti säännölliset huollot ja pitää laitteiston kunnossa.

5. Tarvittaessa saat apua ja neuvoja myös ostosten jälkeen

Meillä asiakassuhde ei pääty myyntiin. Tarpeen tullen autamme asiakasta tai annamme hänelle teknistä neuvontaa. Teemme työmme aina ammattitaidolla ja meitä suositellaan usein eteenpäin. Haluamme palvella sinua niin hyvin että sinäkin suosittelet meitä eteenpäin.

Suosittele:

Tykkää:

Varaaja.com verkkokauppa

Lämminvesivaraajat, aurinkoenergia, sähkökattilat, puukattilat, lattialämmitys ja varaosat


Lämpöpumppuhuolto.com verkkokauppa

Ilmalämpöpumput, poistoilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, maalämpö, kiertovesipumput, lämmönsäätimet ja varaosat


Vesikauppa.com

Vesianalyysit, vedensuodattimet, vesipumput, kalvopainesäiliöt, jätevedenkäsittely, kalkinhajottajat, vesi- ja wc-kalusteet sekä varaosat


Ilmainen kartoitus

Tutustu ja tilaa ilmainen kodin kuntokartoitus.


Suunnittelu

Parhaat ratkaisut sinun toiveesi huomioon ottaen.


Asennus

Ammattilaisen tekemät asennukset.


Huolto & korjaustyöt

Nopeat huolto- ja korjauspalvelut


 

Tiedotteet

ETSIMME UUSIA YHTEISTYÖKUMPPANEITA

Tarjoamme luotettavaa kumppanuutta yrityksille, jotka haluavat verkostoitua. Kumppaniyritykset toimivat osana Mr.LVI:n verkostoa itsenäisinä yrityksinä tai yrittäjinä. Mikäli kiinnostus heräsi, soita, laita sähköpostia tai poikkea käymään.

Yritys

LUPAAMME ASIAKKAILLE

  1. Saat hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua.
  2. Ole huoleti. Meillä työn tekee koulutettu ammattilainen.
  3. Tekninen tuki auttaa ja neuvoo sinua kun tarvitset apua.
  4. Meiltä saat huollon tai korjauksen nopeasti.
  5. Tarvittaessa saat apua ja neuvoja myös ostosten jälkeen.