Suosittele:

 

Tykkää:

 

Putkimies Vantaa, Helsinki, Espoo, Tuusula, Sipoo, Nurmijärvi, Kirkkonummi alueella tekee kaikki LVI-työt.

Putkimies palveluksessasi. 

Putkimies suorittaa kaikki lvi-työt nopeasti, sovitusti ja ammattitaidolla. Olipa kyseessä iso tai pieni homma. 

Ystävällinen  asiakaspalvelu

Kohteliaisuus ei välttämättä ole ensimmäinen asia, jota ihmiset ajattelevat tilatessa putkimiehen. Meille se on yksi tärkeimmistä työkaluista.

Putkimies on koulutettu ammattilainen, joka osaa lvi-työt. Hän saapuu sovittuna aikana ja suorittaa LVI-työt kotiasi kunnioittaen, omat asennusmatot ja jalkinesuojat suojaavat kotiasi.  Kun työt on tehty, kertoo Putkimies sinulle käyttöohjeet ja kuinka työ edistyi. Lopuksi varmistamme, että kotisi on siisti asennuksen aiheuttamista toimista.

Joustava palvelu asiakkaan ehdoilla

Putkimiehen tilaaminen pitää olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi asiakaspalvelu tarjoaa varausjärjestelmän kautta joustavasti vapaita aikoja, jotta sinun olisi helppo sovittaa ne omiin aikatauluihin.

Kun soitat Mr.LVI- asiakaspalveluun saat suunnitellun tapaamisajan. Voit aikatauluttaa oman päiväsi sen mukaisesti ja olla varma, että putkimies saapuu ajoissa paikalle ja työ valmistuu ajallaan. Meidän LVI ammattilaiset ovat ystävälisiä ja kokeneita. Tiedämme, että aika on arvokasta ja päivät ovat kiireisiä. Siksi meille on tärkeää saada tehtyä lvi-työt ajallaan valmiiksi. 

Läpinäkyvä hinnoittelu

Mr.LVI varmistaa ennen asennustyön alkua, että tiedät kuinka paljon se sinulle maksaa. Kiinteällä hinnoittelun mallilla voit olla varma, että maksat kohtuullisen hinnan mistä tahansa palvelustamme. 
Ennen kun saat työstä tarjouksen tai aloitamme mitään työtä, käydään Lvi järjestelmät läpi. Työnjohtaja/putkimies kertoo mitä palveluja tarjotaan ja mitä vaihtoehtoja on tarjolla. Tällöin voit tehdä päätöksen sinulle sopivasta putkityöpalvelusta.

 

Suosittele:

Tykkää:

Tiedotteet

ETSIMME UUSIA YHTEISTYÖKUMPPANEITA

Tarjoamme luotettavaa kumppanuutta yrityksille, jotka haluavat verkostoitua. Kumppaniyritykset toimivat osana Mr.LVI:n verkostoa itsenäisinä yrityksinä tai yrittäjinä. Mikäli kiinnostus heräsi, soita, laita sähköpostia tai poikkea käymään.

Yritys

LUPAAMME ASIAKKAILLE

  1. Saat hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua.
  2. Ole huoleti. Meillä työn tekee koulutettu ammattilainen.
  3. Tekninen tuki auttaa ja neuvoo sinua kun tarvitset apua.
  4. Meiltä saat huollon tai korjauksen nopeasti.
  5. Tarvittaessa saat apua ja neuvoja myös ostosten jälkeen.